New Nexus IT Profiel - Martin de Boer - Architect

Martin de Boer

Profiel

Ik ben een senior software ontwikkelaar met ruim 17 jaar relevante werkervaring (waarvan de laatste jaren met name in een Java/J2EE omgeving) met een grote voorliefde voor OO A/D en Agile ontwikkelmethoden.

Belangrijke eigenschappen: goede communicatieve vaardigheden, een goed ontwikkeld analytisch inzicht, creatief- en oplossingsgericht, gestructureerd werken, hoge mate van flexibiliteit, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis perfectionisme, een teamplayer.

IT-architectuur, Apps, Softwareontwikkeling

 

Vakgenoten van Martin

Marco Tenback

Ik ben begonnen als software developer, doorgegroeid als softwarearchitect, ethical hacker en sinds 1 januari 2013 werkzaam voor New Nexus IT als Mobile App Developer. Een omgeving waar alle expertise tot zijn recht komt. Van softwarearchitectuur tot…

Erik Rademaker

Technoloog in hart en nieren en specialist op het gebied van software architectuur, ontwerp en bouw. Ik denk oplossingsgericht en kom daardoor met pragmatische, werkbare maar ook met out-of-the-box oplossingen.

Motto: Software architectuur is…

Remco Riswick

Bij grote organisaties is steeds mínder behoefte aan losse applicaties en steeds méér behoefte aan combinaties van applicaties die met elkaar samenwerken; ketens van systemen. Technisch complexe klussen die veel IT-kennis, ervaring en abstract denkwerk…