New Nexus IT Profiel - Mark Winters - Tester

Mark Winters

Profiel

Als testconsultant denk ik met mijn klant mee over de meetbaarheid van zijn acceptatiecriteria en geef ik advies over de methoden van afdekking van deze criteria. Dit gaat ook over het scheiden van verantwoordelijkheden: een softwareleverancier moet aantoonbaar iets deugdelijks opleveren voordat mijn klant er het zijne van kan vinden.

Bij New Nexus IT vind ik de no-nonsensementaliteit die ik ook aantref bij de meeste Noord Nederlandse organisaties. Na ruim 10 jaar testmanagementervaring bij met name financiële instellingen in het westen van Nederland, heb ik in 2006 de stap (terug) naar het Noorden gezet.

Inmiddels heb ik hier opdrachten vervuld bij KPN, Ziggo, LNV, Hanzehogeschool en DUO, stuk voor stuk in projecten waarbij realisme, enthousiasme, mensgerichtheid, flexibiliteit en focus op resultaat de kernbegrippen vormden die aansluiten bij mijn eigen opvatting en attitude.

Testen

 

Vakgenoten van Mark

Gert Jaap Bielderman

Ik ben een ervaren testconsultant, met kennis op het gebied van testanalyse, testcoördinatie/-management en testadvisering.

Met mijn inhoudelijke expertise en goede communicatieve vaardigheden draai ik gemakkelijk mee in (test)teams. Ik ben…

Halbe Visser

Ik ben een ervaren consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en testmanagement. Mijn werkervaring heb ik opgebouwd tijdens diverse opdrachten in de commerciële en (semi-)overheidssector.

Het samen met de opdrachtgever definiëren en…

Edward Koopmans

Doel nummer één bij softwareontwikkeling: een goed eindresultaat. Na 15 jaar testen weet ik dat goed testen alleen lukt met prettige en goed op elkaar ingespeelde teams. Ik ben een breed inzetbare senior tester. In het ene project test ik vooral op systeemniveau;…

Boudewijn van Dellen

Ik ben een ervaren stressbestendige pragmatische tester met veel kennis en kunde op het gebied van testen. Ik heb opdrachten in diverse branches succesvol uitgevoerd in zowel iteratieve (agile/RUP) als klassieke softwareontwikkelingsprojecten (vaak o.b.v.…