New Nexus IT Profiel - Jan Schut - Eigenaar

Jan Schut

Profiel

Het starten van een bedrijf is net als een grote verbouwing van een huis of het restaureren van een klassieke auto. Als je van te voren had geweten hoeveel werk het zou zijn, was je er nooit aan begonnen. Maar achteraf ben je wat blij dat je het toch gedaan hebt. Zo is het dus ook met New Nexus.

Voordat je een bedrijf als de onze op de rit hebt, de juiste mensen met je mee doen en je de juiste produkt-markt combinatie hebt gevonden ben je heel veel tijd verder. Het is dan ook mooi om te zien dat het ons gelukt is om het bedrijf neer te zetten zoals we dat voor ogen hadden. Een bedrijf waar we ons prettig bij voelen, waar we trots op kunnen zijn.

Ik ben trots op de jongens die met ons meedoen en trots op wat we voor onze opdrachtgevers kunnen en mogen betekenen, want dat is waar het in de kern om draait: een goede ploeg mensen die een betekenisvolle bijdrage leveren aan het werk bij opdrachtgevers.

Ik heb jaren gewerkt als projectleider in diverse grote en kleine projecten voor diverse opdrachtgevers. Ik heb afgelopen zomer mijn laatste opdracht afgerond en heb nu de tijd om me volledig te wijden aan mijn voornaamste taak en dat is te zorgen dat alles binnen New Nexus soepel verloopt. Eigenlijk is dat niet veel anders dan de rol van projectleider vervullen, maar nu met een vaste ploeg mensen.

Mijn passie is het rijden in, sleutelen aan en restaureren van klassieke auto's. Dat laatste doe ik veel te weinig en ik beloof mezelf al jaren om "de komende zomer" een van mijn oude auto's op de weg te krijgen. Door allerlei, ogenschijnlijk belangrijkere, zaken komt het er maar niet van. Maar komende zomer moet het zeker lukken :-)

Directie

Doe je werk met passie en geniet van het leven!

 

Vakgenoten van Jan

Richard Tapper

Samen met Jan ben ik de overhead van New Nexus IT. We geloven niet in staffuncties, daar die meestal hun eigen werk creëren. We hebben geen secretariaat, personeelmanagers of administratie. Eén van onze pijlers is dan ook “dat juist controle leidt tot…