New Nexus IT Profiel - Gert Jaap Bielderman - Tester

Gert Jaap Bielderman

Profiel

Ik ben een ervaren testconsultant, met kennis op het gebied van testanalyse, testcoördinatie/-management en testadvisering.

Met mijn inhoudelijke expertise en goede communicatieve vaardigheden draai ik gemakkelijk mee in (test)teams. Ik ben analytisch, pragmatisch, stressbestendig, kan goed hoofdzaken van bijzaken onderscheiden, ben gewend om in projecten te werken en vooral ook een echte teamplayer.

De afgelopen jaren heb ik veel voor (semi)overheidsinstellingen gewerkt. Daarbij bekleed ik steeds vaker de rol van testcoördinator/testmanager, maar vind het ook leuk en zinvol om uitvoerend testwerk te verrichten om voeling te blijven houden met de technieken.

Het noordelijke, kleinschalige, no-nonsense karakter van de organisatie maakt dat ik me zeer thuis voel bij New Nexus IT.

Testen

 

Vakgenoten van Gert Jaap

Mark Winters

Als testconsultant denk ik met mijn klant mee over de meetbaarheid van zijn acceptatiecriteria en geef ik advies over de methoden van afdekking van deze criteria. Dit gaat ook over het scheiden van verantwoordelijkheden: een softwareleverancier moet aantoonbaar…

Boudewijn van Dellen

Ik ben een ervaren stressbestendige pragmatische tester met veel kennis en kunde op het gebied van testen. Ik heb opdrachten in diverse branches succesvol uitgevoerd in zowel iteratieve (agile/RUP) als klassieke softwareontwikkelingsprojecten (vaak o.b.v.…

Edward Koopmans

Doel nummer één bij softwareontwikkeling: een goed eindresultaat. Na 15 jaar testen weet ik dat goed testen alleen lukt met prettige en goed op elkaar ingespeelde teams. Ik ben een breed inzetbare senior tester. In het ene project test ik vooral op systeemniveau;…

Halbe Visser

Ik ben een ervaren consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en testmanagement. Mijn werkervaring heb ik opgebouwd tijdens diverse opdrachten in de commerciële en (semi-)overheidssector.

Het samen met de opdrachtgever definiëren en…