New Nexus IT Profiel - Erik Rademaker - Architect

Erik Rademaker

Profiel

Technoloog in hart en nieren en specialist op het gebied van software architectuur, ontwerp en bouw. Ik denk oplossingsgericht en kom daardoor met pragmatische, werkbare maar ook met out-of-the-box oplossingen.

Motto: Software architectuur is nooit een doel op zich, maar een middel om goede software te bouwen.

Kernwoorden: eerlijk, open, betrokken, initiërend, flexibel, realist, humor, communicatief vaardig.

Kennisgebieden: Microsoft .Net, Apple iOS / objective C, Webservices, WSDL, SOAP, WinForms, Services Oriented Architecture, Security, Encryption, Public Key Infrastructure, Software Architecture, MsSql, Oracle.

IT-architectuur, Apps, Softwareontwikkeling

Technoloog in hart en nieren

 

Vakgenoten van Erik

Remco Riswick

Bij grote organisaties is steeds mínder behoefte aan losse applicaties en steeds méér behoefte aan combinaties van applicaties die met elkaar samenwerken; ketens van systemen. Technisch complexe klussen die veel IT-kennis, ervaring en abstract denkwerk…

Martin de Boer

Ik ben een senior software ontwikkelaar met ruim 17 jaar relevante werkervaring (waarvan de laatste jaren met name in een Java/J2EE omgeving) met een grote voorliefde voor OO A/D en Agile ontwikkelmethoden.

Belangrijke eigenschappen: goede communicatieve…

Marco Tenback

Ik ben begonnen als software developer, doorgegroeid als softwarearchitect, ethical hacker en sinds 1 januari 2013 werkzaam voor New Nexus IT als Mobile App Developer. Een omgeving waar alle expertise tot zijn recht komt. Van softwarearchitectuur tot…