New Nexus IT Profiel - Boudewijn van Dellen - Tester

Boudewijn van Dellen

Profiel

Ik ben een ervaren stressbestendige pragmatische tester met veel kennis en kunde op het gebied van testen. Ik heb opdrachten in diverse branches succesvol uitgevoerd in zowel iteratieve (agile/RUP) als klassieke softwareontwikkelingsprojecten (vaak o.b.v. PRINCE2).

Ik beschik over gedegen kennis en kunde (o.a. ISTQB en TMap) van het gestructureerd risico gebaseerd testen m.b.v. verschillende testspecificatietechnieken in verschillende testsoorten zowel functional als non-functional.

Testen zie ik als middel om (product)risico's te mitigeren waarbij het als aparte discipline binnen het project meewerkt aan het gezamenlijke projectresultaat. Ik kan me snel in materie inwerken en ben daarom snel productief. Ook onder druk kan ik goed werk afleveren; ik zal alles in het werk stellen om het projectdoel te bereiken. Ik streef naar efficiëntie en vernieuwing en kan dit ook in de praktijk brengen als men hier behoefte aan heeft. Ik sta dan ook bekend als pro-actief en resultaatgericht. Verder ben ik kritisch en behulpzaam.

Testen

 

Vakgenoten van Boudewijn

Halbe Visser

Ik ben een ervaren consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en testmanagement. Mijn werkervaring heb ik opgebouwd tijdens diverse opdrachten in de commerciële en (semi-)overheidssector.

Het samen met de opdrachtgever definiëren en…

Gert Jaap Bielderman

Ik ben een ervaren testconsultant, met kennis op het gebied van testanalyse, testcoördinatie/-management en testadvisering.

Met mijn inhoudelijke expertise en goede communicatieve vaardigheden draai ik gemakkelijk mee in (test)teams. Ik ben…

Mark Winters

Als testconsultant denk ik met mijn klant mee over de meetbaarheid van zijn acceptatiecriteria en geef ik advies over de methoden van afdekking van deze criteria. Dit gaat ook over het scheiden van verantwoordelijkheden: een softwareleverancier moet aantoonbaar…

Arjan Noordhof

Ik ben een ervaren tester met een bedrijfskundige achtergrond. Ik ben ooit begonnen als softwareontwikkelaar en kan als tester deze kennis combineren om gemakkelijk een brug te slaan tussen gebruikers en bouwers.

In mijn opdrachten ben ik breed…