New Nexus IT Profiel - Arjan Noordhof - Tester

Arjan Noordhof

Profiel

Ik ben een ervaren tester met een bedrijfskundige achtergrond. Ik ben ooit begonnen als softwareontwikkelaar en kan als tester deze kennis combineren om gemakkelijk een brug te slaan tussen gebruikers en bouwers.

In mijn opdrachten ben ik breed inzetbaar, ik voer zowel systeem-, systeemintegratie- als acceptatietesten uit. In mijn huidige opdracht ben ik werkzaam binnen een Agile-Scrum team. Ik ervaar dit als een enorm voordeel, omdat je hier (nog) meer pragmatisch en flexibel kunt werken. Daarbij komt dat de lijntjes tussen enerzijds de bouwers en anderzijds de uiteindelijke gebruikers kort zijn. Het teamspeler-gevoel is optimaal aanwezig.

Naast de uitvoerende kant, heb ik ook de rol van testcoördinator uitgevoerd. Ik vind het in deze rol echter wel leuk nog steeds een stukje uitvoering te kunnen doen. Je zit dan als het ware nog steeds met de voeten in de klei. Zo weet je het beste wat er reilt en zeilt binnen het project en je team en ben je ook bezig met de inhoud.

Ik heb mijn werkzaamheden uitgevoerd binnen (semi-)overheidsinstellingen in Noord Nederland. De grotere organisaties dus. Daarbij vind ik het prettig dat je als basis een wat kleiner, persoonlijker bedrijf hebt, waarbij de nuchtere, noordelijke mentaliteit op een succesvolle en professionele manier tot uiting komt. Dat vind je bij New Nexus IT.

Testen

Ik vind het prettig dat je als basis een wat kleiner, persoonlijker bedrijf hebt zoals New Nexus IT

 

Vakgenoten van Arjan

Mark Winters

Als testconsultant denk ik met mijn klant mee over de meetbaarheid van zijn acceptatiecriteria en geef ik advies over de methoden van afdekking van deze criteria. Dit gaat ook over het scheiden van verantwoordelijkheden: een softwareleverancier moet aantoonbaar…

Gert Jaap Bielderman

Ik ben een ervaren testconsultant, met kennis op het gebied van testanalyse, testcoördinatie/-management en testadvisering.

Met mijn inhoudelijke expertise en goede communicatieve vaardigheden draai ik gemakkelijk mee in (test)teams. Ik ben…

Halbe Visser

Ik ben een ervaren consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en testmanagement. Mijn werkervaring heb ik opgebouwd tijdens diverse opdrachten in de commerciële en (semi-)overheidssector.

Het samen met de opdrachtgever definiëren en…

Boudewijn van Dellen

Ik ben een ervaren stressbestendige pragmatische tester met veel kennis en kunde op het gebied van testen. Ik heb opdrachten in diverse branches succesvol uitgevoerd in zowel iteratieve (agile/RUP) als klassieke softwareontwikkelingsprojecten (vaak o.b.v.…