New Nexus IT. Passie voor IT.

New Nexus IT. Passie voor IT. IT. Anno nu zó vanzelfsprekend en niet weg te denken uit organisaties. Zaken als strategie, communicatie, bedrijfsvoering en huisvesting zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. IT vervult een sleutelrol in deze verbinding.

Wij zijn New Nexus IT. Specialisten in het optimaliseren van die sleutelrol. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen slimme IT-oplossingen. We testen ze en begeleiden de implementatie. Vanuit ons kantoor in Tynaarlo zijn we voornamelijk actief voor organisaties in Noord-Nederland. Met een voortdurende drive om hun IT nog beter te maken. We staan te boek als de ervaren kustvaarder met voldoende slagkracht voor grote projecten en de flexibiliteit van een kleine wendbare organisatie.

New Nexus IT is in 2007 opgericht door Jan Schut en Richard Tapper. Hun doel: een kleinschalig maar professioneel IT-bedrijf met een inspirerende werkomgeving en interessante opdrachten. Opdrachten die vragen om échte IT-specialisten en die de creativiteit prikkelen. Op het gebied van software- en applicatie-ontwikkeling, maar ook op het gebied van testen en projectmanagement.

Wij dagen u uit om samen met ons te werken aan uw IT, want dit is de tijd om voorsprong te nemen of een koppositie te bestendigen. Dat vraagt om een andere benadering. En om maatwerk.

Dat vraagt om een partner die ú uitdaagt. Welkom bij New Nexus IT.

 

Marktgebied New Nexus IT

New Nexus IT levert haar diensten op het gebied van software ontwikkeling bij voorkeur in Noord Nederland. Op deze manier hoeven onze medewerkers tenminste niet te lang in de auto te zitten (tijd over voor gezin en priveleven) en houden we het lekker overzichtelijk. Wij vinden het namelijk fijn om onze klanten te kennen en omgekeerd dat de klant weet dat hij zaken doet met een bedrijf dat uit de buurt komt. Nuchter en betrokken.