Social

Een overzicht van alle door New Nexus IT gepubliceerde nieuwsberichten in de categorie: Social

Spa Ardennen 2011

Omdat een aantal New Nexianen dit jaar geen zin hadden om te zeilen hebben we ervoor gekozen om naar de Ardennen te gaan. Ook leuk. Nadat we vrijdagavond de frieten getest hadden bij een Frieterie gingen we gauw weer terug naar onze verblijfplaats om de opgelopen vetten te compenseren met wat wijn… Lees meer »

18 september 2011

Zeilen 2009

De bemanning van New Nexus IT heeft half september 2009 aangemonsterd op de klipper Wilhelmina voor een weekend zeilen op het wad. Lees meer »

19 augustus 2009

Eindejaarsweekend Schiermonnikoog

Het 2de weekend van december was het weer zover; het "traditionele" eindejaarsweekend. Dit maal ging de reis naar het mooie Schiermonnikoog. Eenmaal op de boot overvalt het gevoel van een minivakantie je direct. Het weer is ons goed gezind; weliswaar koud maar ook een heerlijk zonnetje! Eenmaal aangekomen… Lees meer »

10 december 2008

Zeilen 2008

September 2008 vond het eerste (en wat ons betreft niet het laatste!) New Nexus IT Zeilweekend plaats. Met de Boltjalk Spes Mea zijn we onder schitterende weersomstandigheden de Waddenzee overgestoken richting Schiermonnikoog, waar de gezelligheid zich tijdelijk verplaatste van de drooggevallen boot… Lees meer »

09 september 2008
 

Wat zijn we

Kustvaarder

New Nexus IT is een eigenzinnige IT-dienstverlener. Onze kerncompetenties zijn requirements & ontwerp, architectuur, software-ontwikkeling, testen en projectmanagement. In omvang zijn we klein. Dat is een bewuste keuze die we vaak uitleggen met onze kustvaarder-metafoor.

Grote IT-organisaties…

Onderscheidend Vermogen

Veel bedrijven kunnen IT-systemen ontwerpen, ontwikkelen en testen. Daar zijn wij niet uniek in. Maar wij zorgen er wél voor, dat u het beste uit uw systemen kunt halen. Of uit uw mensen, als wij een ervaren projectmanager leveren. Hoe we dat doen? New Nexus IT staat voor samen. Samen met de opdrachtgevers,…

Het gezicht van New Nexus IT

Na een kennismaking met het bedrijf weet je nog niet met wie je te maken hebt. Wij hechten er veel waarde aan dat u ons kent. Niet alleen als bedrijf, maar ook (en: vooral) als mens.

Want bij New Nexus IT staat de mens centraal. In alles. En overal. We kennen onze mensen en weten waar ze…

Nieuwscategorieën

Kies hieronder van welke categorie u het nieuws wilt bekijken, kies Alles voor een totaaloverzicht.