New Nexus IT met Lab opstelling op NNOT

Op 27 oktober wordt in het Hampshire Plaza in Groningen wederom het jaarlijkse Noordertest evenement georganiseerd door de NNOT, de Noord Nederland Overheids Testorganisaties. Noordertest is hét evenement in Noord-Nederland voor en door testers.

Uiteraard ontbreekt New Nexus IT niet op dit evenement. Zo zullen Robert van Buiten, Marvin Leito en Marvin Joe de aanwezigen meenemen in het toepassen van testautomatisering met Cucumber. Geen theoretische uiteenzetting maar een concrete toepassing uit de praktijk. Tijdens de presentatie zal duidelijk worden hoe verschillende applicaties (Oracle database, Dotnet of Webapplicatie) getest kunnen worden met gratis open source testtooling i.p.v. met dure alternatieven.

Maar testautomatisering moet ook ervaren kunnen worden. Daarom staan onze testspecialisten de hele dag in het TestLab waar bezoekers kunnen ‘spelen’ met een volledig ingerichte omgeving waarin ze de geautomatiseerde testen kunnen creëren, aanpassen en bedienen. En dat moet je natuurlijk wel gezien hebben.

21 oktober 2016
 

Gerelateerd nieuws

Op donderdag 27 november organiseerde New Nexus IT een Angular workshop voor zowel de New Nexianen als onze collega’s van DUO, CataWiki en TKP. Angular is een JavaScript framework voor… Lees meer »

02 december 2014

Van 5 tot 7 juni werd in Madrid voor de 8e keer de ExpoQA gehouden. Deze Testconferentie werd bezocht door ca. 350 deelnemers van verschillende nationaliteiten. Mark Winters en Gert… Lees meer »

09 juli 2012