Kennis

Een overzicht van alle door New Nexus IT gepubliceerde nieuwsberichten in de categorie: Kennis

New Nexus IT met Lab opstelling op NNOT

Op 27 oktober wordt in het Hampshire Plaza in Groningen wederom het jaarlijkse Noordertest evenement georganiseerd door de NNOT, de Noord Nederland Overheids Testorganisaties. Noordertest is hét evenement in Noord-Nederland voor en door testers.

Uiteraard ontbreekt New Nexus IT niet op dit… Lees meer »

21 oktober 2016

Angular Workshop

Op donderdag 27 november organiseerde New Nexus IT een Angular workshop voor zowel de New Nexianen als onze collega’s van DUO, CataWiki en TKP. Angular is een JavaScript framework voor het realiseren van modulaire, schaalbare en testbare HTML5-webapplicaties en is momenteel erg in opkomst.
Deze… Lees meer »

02 december 2014

International Conference on Software testing and quality

Van 5 tot 7 juni werd in Madrid voor de 8e keer de ExpoQA gehouden. Deze Testconferentie werd bezocht door ca. 350 deelnemers van verschillende nationaliteiten. Mark Winters en Gert Jaap Bielderman van New Nexus IT waren erbij.

"We hebben testcollega’s gezien en/of gesproken uit onder andere:… Lees meer »

09 juli 2012

Eurostar 2011

Eurostar is een jaarlijks terugkerende testconferentie die elke keer in een andere Europese stad wordt georganiseerd. Dit jaar was het in Manchester (GB) van 21 -24 november. De conferentie begint met een tutorial gedeelte van anderhalve dag en vervolgens volgt een track gedeelte van tweeënhalve dag.… Lees meer »

29 november 2011

Devoxx 2011

Devoxx is een jaarlijks terugkerende conferentie die in Antwerpen wordt georganiseerd. Dit jaar voor de tiende keer. Ruim 3300 Java-fanaten kwamen er dit jaar op het 5 dagen durende evenement af, waaronder 4 medewerkers van New Nexus IT: Hotze van der Meulen, Richard Kroon, Remco Riswick en Martin de… Lees meer »

21 november 2011
 

Wie zijn we

Marco Tenback

Ik ben begonnen als software developer, doorgegroeid als softwarearchitect, ethical hacker en sinds 1 januari 2013 werkzaam voor New Nexus IT als Mobile App Developer. Een omgeving waar alle expertise tot zijn recht komt. Van softwarearchitectuur tot…

Dave Wagenveld

Binnen New Nexus IT ben ik Commercieel Manager. Vanuit ons kantoor in Tynaarlo bestorm ik de noordelijke markt om zoveel mogelijk onze naamsbekendheid te vergroten en uiteraard onze specialisten aan de man te brengen. Mijn specialisatie is dan ook telefonische…

Patrick Visser

Steeds meer bedrijven vragen om complexe webbased applicaties. Applicaties waarmee werknemers thuis verder kunnen werken of waarmee klanten bijvoorbeeld online gespecificeerde bestellingen kunnen opgeven. Ik ben een ervaren softwareontwikkelaar en word…

Gert Jaap Bielderman

Ik ben een ervaren testconsultant, met kennis op het gebied van testanalyse, testcoördinatie/-management en testadvisering.

Met mijn inhoudelijke expertise en goede communicatieve vaardigheden draai ik gemakkelijk mee in (test)teams. Ik ben…

Nieuwscategorieën

Kies hieronder van welke categorie u het nieuws wilt bekijken, kies Alles voor een totaaloverzicht.