Kennis

Een overzicht van alle door New Nexus IT gepubliceerde nieuwsberichten in de categorie: Kennis

New Nexus IT met Lab opstelling op NNOT

Op 27 oktober wordt in het Hampshire Plaza in Groningen wederom het jaarlijkse Noordertest evenement georganiseerd door de NNOT, de Noord Nederland Overheids Testorganisaties. Noordertest is hét evenement in Noord-Nederland voor en door testers.

Uiteraard ontbreekt New Nexus IT niet op dit… Lees meer »

21 oktober 2016

Angular Workshop

Op donderdag 27 november organiseerde New Nexus IT een Angular workshop voor zowel de New Nexianen als onze collega’s van DUO, CataWiki en TKP. Angular is een JavaScript framework voor het realiseren van modulaire, schaalbare en testbare HTML5-webapplicaties en is momenteel erg in opkomst.
Deze… Lees meer »

02 december 2014

International Conference on Software testing and quality

Van 5 tot 7 juni werd in Madrid voor de 8e keer de ExpoQA gehouden. Deze Testconferentie werd bezocht door ca. 350 deelnemers van verschillende nationaliteiten. Mark Winters en Gert Jaap Bielderman van New Nexus IT waren erbij.

"We hebben testcollega’s gezien en/of gesproken uit onder andere:… Lees meer »

09 juli 2012

Eurostar 2011

Eurostar is een jaarlijks terugkerende testconferentie die elke keer in een andere Europese stad wordt georganiseerd. Dit jaar was het in Manchester (GB) van 21 -24 november. De conferentie begint met een tutorial gedeelte van anderhalve dag en vervolgens volgt een track gedeelte van tweeënhalve dag.… Lees meer »

29 november 2011

Devoxx 2011

Devoxx is een jaarlijks terugkerende conferentie die in Antwerpen wordt georganiseerd. Dit jaar voor de tiende keer. Ruim 3300 Java-fanaten kwamen er dit jaar op het 5 dagen durende evenement af, waaronder 4 medewerkers van New Nexus IT: Hotze van der Meulen, Richard Kroon, Remco Riswick en Martin de… Lees meer »

21 november 2011
 

Wie zijn we

Eric de Jong

Ik ben een senior IT professional die vooral opereert als analist en ontwerper op het vlak tussen vraag en implementatie. Door mijn ruime ervaring, brede interesse en diverse rollen binnen verschillende branches ben ik een effectieve gesprekspartner voor…

Halbe Visser

Ik ben een ervaren consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en testmanagement. Mijn werkervaring heb ik opgebouwd tijdens diverse opdrachten in de commerciële en (semi-)overheidssector.

Het samen met de opdrachtgever definiëren en…

Rik Carton

Ik ben een functioneel ontwerper / informatieanalist met een technische achtergrond. Ik werk graag in een team, ben kritisch, houd van duidelijkheid en heb oog voor detail. Bij het ontwerpen van een systeem ligt mijn prioriteit bij drie dingen: requirements,…

Remco Riswick

Bij grote organisaties is steeds mínder behoefte aan losse applicaties en steeds méér behoefte aan combinaties van applicaties die met elkaar samenwerken; ketens van systemen. Technisch complexe klussen die veel IT-kennis, ervaring en abstract denkwerk…

Nieuwscategorieën

Kies hieronder van welke categorie u het nieuws wilt bekijken, kies Alles voor een totaaloverzicht.