Algemeen

Een overzicht van alle door New Nexus IT gepubliceerde nieuwsberichten in de categorie: Algemeen

Werknemers mogen helft winst weggeven

Op 20 augustus 2016 stond er een artikel over New Nexus IT in het Dagblad van het Noorden. Lees meer »

05 september 2016

Winnaar Dutch Solar Challenge 2016

Van zaterdag 2 tot en met 9 juli vond de Dutch Solar Challenge plaats. Tijdens deze race streden vijfendertig teams uit binnen- en buitenland in boten aangedreven op zonne-energie tegen elkaar. De race is gestart op 2 juli in de grachten van Amsterdam en eindigde afgelopen zaterdag in de Prinsentuin… Lees meer »

11 juli 2016

New Nexus Solar Racing Team

Met de New Nexus V20 zonneboot gaan wij deelnemen aan een vooruitstrevend en doorlopend avontuur dat ons teambuilding, kennis, duurzaamheid en lol zal brengen! Lees meer »

12 februari 2016

Sponsor lunch Be Quick

Op 26 november mocht New Nexus IT de gastheer zijn voor de sponsor lunch van Be Quick. Dat deze lunch goed bevallen is blijkt uit het onderstaande bericht uit de nieuwsbrief van Be Quick. Lees meer »

03 december 2015

De Buster is binnen!

Na financiële ondersteunding aan onder meer: ‘’reparatie van het dak, parasols en het buitenhek’’ heeft New Nexus IT zich op een ander project gestort van de Mikkelhorst. New Nexus IT heeft een ouderwetse dubbeldekker die al 14 jaar in dienst is geweest als kookbus aangeschaft. De dubbeldekker is ter… Lees meer »

10 juni 2015
 

Wie zijn we

Hotze van der Meulen

Het integreren van verschillende digitale systemen heeft veel voeten in de aarde. Voorbeeld: met een abonnement van de ene telecomprovider een abonnee bellen van de andere. Achter de schermen moet er van alles worden gebouwd en ontworpen om dat mogelijk…

Gert Jaap Bielderman

Ik ben een ervaren testconsultant, met kennis op het gebied van testanalyse, testcoördinatie/-management en testadvisering.

Met mijn inhoudelijke expertise en goede communicatieve vaardigheden draai ik gemakkelijk mee in (test)teams. Ik ben…

Remco Riswick

Bij grote organisaties is steeds mínder behoefte aan losse applicaties en steeds méér behoefte aan combinaties van applicaties die met elkaar samenwerken; ketens van systemen. Technisch complexe klussen die veel IT-kennis, ervaring en abstract denkwerk…

Mark Winters

Als testconsultant denk ik met mijn klant mee over de meetbaarheid van zijn acceptatiecriteria en geef ik advies over de methoden van afdekking van deze criteria. Dit gaat ook over het scheiden van verantwoordelijkheden: een softwareleverancier moet aantoonbaar…

Nieuwscategorieën

Kies hieronder van welke categorie u het nieuws wilt bekijken, kies Alles voor een totaaloverzicht.