Algemeen

Een overzicht van alle door New Nexus IT gepubliceerde nieuwsberichten in de categorie: Algemeen

Werknemers mogen helft winst weggeven

Op 20 augustus 2016 stond er een artikel over New Nexus IT in het Dagblad van het Noorden. Lees meer »

05 september 2016

Winnaar Dutch Solar Challenge 2016

Van zaterdag 2 tot en met 9 juli vond de Dutch Solar Challenge plaats. Tijdens deze race streden vijfendertig teams uit binnen- en buitenland in boten aangedreven op zonne-energie tegen elkaar. De race is gestart op 2 juli in de grachten van Amsterdam en eindigde afgelopen zaterdag in de Prinsentuin… Lees meer »

11 juli 2016

New Nexus Solar Racing Team

Met de New Nexus V20 zonneboot gaan wij deelnemen aan een vooruitstrevend en doorlopend avontuur dat ons teambuilding, kennis, duurzaamheid en lol zal brengen! Lees meer »

12 februari 2016

Sponsor lunch Be Quick

Op 26 november mocht New Nexus IT de gastheer zijn voor de sponsor lunch van Be Quick. Dat deze lunch goed bevallen is blijkt uit het onderstaande bericht uit de nieuwsbrief van Be Quick. Lees meer »

03 december 2015

De Buster is binnen!

Na financiële ondersteunding aan onder meer: ‘’reparatie van het dak, parasols en het buitenhek’’ heeft New Nexus IT zich op een ander project gestort van de Mikkelhorst. New Nexus IT heeft een ouderwetse dubbeldekker die al 14 jaar in dienst is geweest als kookbus aangeschaft. De dubbeldekker is ter… Lees meer »

10 juni 2015
 

Wie zijn we

Ramon Braakman

Mijn drijfveer is innovatieve applicaties te maken waar alle partijen blij mee zijn. De klant krijgt binnen afgesproken tijd exact het product dat hij nodig heeft en de ontwikkelaar kan trots zijn op de innovatieve architectuur. Elk product genereert…

Arjan Noordhof

Ik ben een ervaren tester met een bedrijfskundige achtergrond. Ik ben ooit begonnen als softwareontwikkelaar en kan als tester deze kennis combineren om gemakkelijk een brug te slaan tussen gebruikers en bouwers.

In mijn opdrachten ben ik breed…

Edward Koopmans

Doel nummer één bij softwareontwikkeling: een goed eindresultaat. Na 15 jaar testen weet ik dat goed testen alleen lukt met prettige en goed op elkaar ingespeelde teams. Ik ben een breed inzetbare senior tester. In het ene project test ik vooral op systeemniveau;…

Erik Rademaker

Technoloog in hart en nieren en specialist op het gebied van software architectuur, ontwerp en bouw. Ik denk oplossingsgericht en kom daardoor met pragmatische, werkbare maar ook met out-of-the-box oplossingen.

Motto: Software architectuur is…

Nieuwscategorieën

Kies hieronder van welke categorie u het nieuws wilt bekijken, kies Alles voor een totaaloverzicht.