Algemeen

Een overzicht van alle door New Nexus IT gepubliceerde nieuwsberichten in de categorie: Algemeen

Werknemers mogen helft winst weggeven

Op 20 augustus 2016 stond er een artikel over New Nexus IT in het Dagblad van het Noorden. Lees meer »

05 september 2016

Winnaar Dutch Solar Challenge 2016

Van zaterdag 2 tot en met 9 juli vond de Dutch Solar Challenge plaats. Tijdens deze race streden vijfendertig teams uit binnen- en buitenland in boten aangedreven op zonne-energie tegen elkaar. De race is gestart op 2 juli in de grachten van Amsterdam en eindigde afgelopen zaterdag in de Prinsentuin… Lees meer »

11 juli 2016

New Nexus Solar Racing Team

Met de New Nexus V20 zonneboot gaan wij deelnemen aan een vooruitstrevend en doorlopend avontuur dat ons teambuilding, kennis, duurzaamheid en lol zal brengen! Lees meer »

12 februari 2016

Sponsor lunch Be Quick

Op 26 november mocht New Nexus IT de gastheer zijn voor de sponsor lunch van Be Quick. Dat deze lunch goed bevallen is blijkt uit het onderstaande bericht uit de nieuwsbrief van Be Quick. Lees meer »

03 december 2015

De Buster is binnen!

Na financiële ondersteunding aan onder meer: ‘’reparatie van het dak, parasols en het buitenhek’’ heeft New Nexus IT zich op een ander project gestort van de Mikkelhorst. New Nexus IT heeft een ouderwetse dubbeldekker die al 14 jaar in dienst is geweest als kookbus aangeschaft. De dubbeldekker is ter… Lees meer »

10 juni 2015
 

Wie zijn we

Arjan Noordhof

Ik ben een ervaren tester met een bedrijfskundige achtergrond. Ik ben ooit begonnen als softwareontwikkelaar en kan als tester deze kennis combineren om gemakkelijk een brug te slaan tussen gebruikers en bouwers.

In mijn opdrachten ben ik breed…

Rik Carton

Ik ben een functioneel ontwerper / informatieanalist met een technische achtergrond. Ik werk graag in een team, ben kritisch, houd van duidelijkheid en heb oog voor detail. Bij het ontwerpen van een systeem ligt mijn prioriteit bij drie dingen: requirements,…

Richard Kroon

Wanneer je met een team techneuten in sprintsessies een groot IT-product bouwt, ben je voortdurend aan het overleggen en bijsturen. Daarbij komt van pas dat je af en toe van functie kunt switchen. Ik ben van origine ontwikkelaar maar werk de laatste tijd…

Boudewijn van Dellen

Ik ben een ervaren stressbestendige pragmatische tester met veel kennis en kunde op het gebied van testen. Ik heb opdrachten in diverse branches succesvol uitgevoerd in zowel iteratieve (agile/RUP) als klassieke softwareontwikkelingsprojecten (vaak o.b.v.…

Nieuwscategorieën

Kies hieronder van welke categorie u het nieuws wilt bekijken, kies Alles voor een totaaloverzicht.