Nieuws

New Nexus IT steunt de stichting Matchis

<strong>New Nexus combineert sportiviteit met gezelligheid</strong> New Nexus IT steunt de stichting Matchis met stamceldonoren en een gift

28 september 2016
Lees meer »

New Nexus IT met Lab opstelling op NNOT

Op 27 oktober wordt in het Hampshire Plaza in Groningen wederom het jaarlijkse Noordertest evenement georganiseerd door de NNOT, de Noord Nederland Overheids Testorganisaties. Noordertest is hét evenement in Noord-Nederland voor en door testers.

Uiteraard ontbreekt New Nexus IT niet op dit evenement. Zo zullen Robert van Buiten, Marvin Leito en Marvin Joe de aanwezigen meenemen in het toepassen van testautomatisering met Cucumber. Geen theoretische uiteenzetting maar een concrete toepassing uit de praktijk. Tijdens de presentatie zal duidelijk worden hoe verschillende applicaties (Oracle database, Dotnet of Webapplicatie) getest kunnen worden met gratis open source testtooling i.p.v. met dure alternatieven.

Maar testautomatisering moet ook ervaren kunnen worden. Daarom staan onze testspecialisten de hele dag in het TestLab waar bezoekers kunnen ‘spelen’ met een volledig ingerichte omgeving waarin ze de geautomatiseerde testen kunnen creëren, aanpassen en bedienen. En dat moet je natuurlijk wel gezien hebben.

21 oktober 2016

Samen voor de voedselbank

<strong>New Nexus combineert sportiviteit met gezelligheid</strong> Margriet Benak en Frits Emmelkamp gaan elke dag op stap om zoveel mogelijk goederen binnen te halen. Afgelopen maandag 12 december kwam Margriet Benak bij ons op bezoek. New Nexus heeft haar een cheque overhandigd ter waarde van € 5.000,00. Hiervan worden verschillende producten gekocht om de gezinnen in Drenthe te ondersteunen.

13 december 2016
Lees meer »
 

Nieuws

Op 20 augustus 2016 stond er een artikel over New Nexus IT in het Dagblad van het Noorden. Lees meer »

05 september 2016

Van zaterdag 2 tot en met 9 juli vond de Dutch Solar Challenge plaats. Tijdens deze race streden vijfendertig teams uit binnen- en buitenland in boten aangedreven op zonne-energie tegen… Lees meer »

11 juli 2016

Nieuwscategorieën

Kies hieronder van welke categorie u het nieuws wilt bekijken, kies Alles voor een totaaloverzicht.